tisdag 21 april 2015

Ute på andra sidan.

Så var det gjort.

Känns väldigt bra men också konstigt. Vanligtvis när man ger något till någon så är man ju där. Den här gången blev jag sövd och vaknade med känslan av att blivit överkörd av en ångvält. Men jag har faktiskt gett en njure till min son och det känns jättebra. Njuren trivs bra på sitt nya ställe och jobbar som bara den! Min kvarvarande njure har också accepterat situationen och ser till att allt funkar som det ska.
Jag fick en fantastisk liten pryl inopererad, en "pain-buster", en boll som är på utsidan och två slangar som går in till såren och förser dom med smärtlindring. Funkade fantastiskt bra! Operationen skedde den 17/4 och jag fick åka hem 22/4. Jag fick åka Jubolans hem! Ytterligare en ny erfarenhet! CM var kvar hos Mathias. Han fick åka hem den 27/4. Helt otroligt att man kan åka hem så tidigt! Men ett bakslag fick vi, Matte drabbades av diarré dagen efter han kom hem och fick läggas in igen här i Karlstad. Det är ju väldigt viktigt att alla medicinerna fungerar som dom ska. Men efter 3 dagar fick han komma hem igen. Och sen dess har det gått bra! 
Alla värden för Matte går åt rätt håll och han är inne på kontroller två gånger i veckan. Vi håller tummarna att allt fortsätter så här!


Utsikten från mitt fönster på Akademiska. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar