Julgardinerna kom upp och lite juldukar kom fram. Och naturligtvis var man ju tvungen att göra i ordning dom riktiga adventsljusstakarna.
Idag har vi fixat lite till och jag har bakat lussesnurror á la Camilla men med nytt lussesegsrecept. Jag testade ett recept från "Lite mer bröd". Den knådfria lussedegen. En smidig deg för den som har gott om tid! 😊. Kolla länken för receptet på degen, http://litemer.paindemartin.se/
Lussesnurrorna blev jättegoda!
Man gör en valfri lussedeg, kavlar ut en halva i taget, brer på smör blandat med socker och kanel och viker degen i ett treslag. Sen skär man bitar och snor dom runt, runt och gräddar dom i 210 grader i ca 7 minuter.
Nu ikväll har vi haft Siv och Erik här på lite mat. Det blev grillad entrecote med klyftpotatis och grönpepparsås.
Nu är snart dags för sängen och en ny vecka. Och nästa helg åker jag och CM till München! Känns faktiskt helt surrealistiskt! Men ska bli väldigt mysigt :)
Fina snurrar:) mamma bakar vanliga vetedegs bullar o gör dem så men kallar dem vridna pojkar, ingen aning varför / G
SvaraRadera