Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
måndag 14 april 2014

Renovering!

Nu har det börjat!! I fredags revs alla foder på in och utsidan och en byggnadsställning kom upp framför köksfönstren. Idag kom fönstren och ett helt gäng med snickare. Dom har bytt sex fönster och två balkongdörrar under dagen. 
Det blir så bra, vilken skillnad! 

Före bytet

Efter bytet 

Under helgen var killarna i Kungälv för att spela div. 2 kval. Tyvärr blev det förlust.
Men för att trösta dom när dom kom hem så blev lite tappas. 
Lite olika charkuterier, ostar och nybakat bröd. 

En härlig tappasbricka

Ett mycket gott bröd

Magnus älskar rödlök på cambozolan så jag testade att göra picklad rödlök, den blev jättegod! Passade verkligen bra till alla ostarna ;) (och vilken fin färg den fick!)

En burk rödlök!

Det här verkar kanske helt knäppt men jag hann med att koka jordgubbssylt, sy lite på balklänningen, åka till IKEA och kolla inredning till köket, köpa rullgardiner och tömma frysen i köket också. Otroligt vad man hinner om man bara vill ;)

Igår var det lite lugnare och vi festade på ugnsstekt torskrygg med tapenad till middag och rabarberpaj till efterrätt. Tack Martin i Göteborg för de jättefina rabarberna!

Imorgon fortsätter fönsterbytet, ska bli spännande att komma hem imorgon också! Då ska de sista tre fönstren bytas och fixet med foder och smygar börja göras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar