Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
söndag 16 februari 2014

Fredagsmys med tapas!

I fredags var det dags att sluta tidigt och gå på tapas-restaurang redan kl. 16.00!

Vi hade tänkt att få ett bord på Cava 42 vid sex-tiden, men det gick inte! Hur mycket folk ute som helst! Men vi fick att bord till kl. 16, och varför inte ;) Det kändes helt OK att dricka bubbel så tidigt på eftermiddagen!


Gänget som var ute var bästaste shopping-kompisarna Maria, Camilla och Görel samt CM. Han fick också vara med ;) 
Vi hade ju lite att fira. Maria och Peter håller på att sälja huset och budgivningen gick över 3 miljoner på fredagen!
Maten var toppen, vi tog en blandad charkuteritallrik med oliver och bröd sedan musslor, pulled pork, revben och ost. Supergott. 3 flaskor rödvin lyckades vi också få ner ;)
Men kvällen var ju ung när vi ätit färdigt. Eftersom det verkade som om hela Karlstad var ute var det lite svårt att hitta ett ställe där vi kunde slå oss ner för att få lite kaffegott. Men vi fick ett bord på Tempel-bar. Där jobbade en väldigt charmig kypare som föll för Görel ;)

Igår följde Görel med till Forshaga för att se på handboll. Det var seriefinal mot Guldkroken. Efter en tät match så blev det oavgjort. Hade ju varit gôtt med en vinst, men man kan väl inte få allt ;)

Resultat i halvtid, slutresultatet blev 26-26.

Kvällen avslutades med att Magnus grillade fläskytterfilé, mums var det!!


1 kommentar:

  1. Ja ha ja:) kypare kan va lite flirtiga, men det var väl trevligt :) för Görel,, eller? Alla hjärtans dag alltid tvärfullt tidigt /G

    SvaraRadera