Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
tisdag 14 april 2015

Nu är det nära!!!

Nu är det äntligen dags!! 

För en vecka sen var vi i Uppsala o pratade med läkare o transplantationskordinatorn. Kändes väldigt bra med en gång. De ska ta min vänstra njure, så det blir titthålskirurgi med ett extra hål för att ta ut njuren. Det känns också bra tycker jag, tror att det blir en mycket lättare konvalescens om hålet är mindre :)
Så imorgon bitti åker vi till Uppsala igen för att skrivas in på operationförberedande enheten. Det blir två nätter på hotell först. Sen på fredag då ska det ske!! 
Mathias var på sin sista dialys här i Karlstad idag och blev rejält omkramad av alla sköterskorna. Vi har massivt stöd även därifrån :) Han kommer att få en omgång dialys till innan operationen, det blir på torsdag.
Dessutom ska alla prover tas om så jag kommer väl att känna mig helt åderlåten! 
Men nu längtar vi rejält efter att allt ska vara klart. Håll alla tummar och tår på fredag!!

Det kanske finns en mening med allt. Att det här drog ut på tiden gjorde att vi hann med min fasters begravning i lugn och ro. Vi hade den i Solna kyrka fredagen den 20/3. En jättefin begravning och en väldigt trevlig präst. Min kusin Klas från Frankrike kom, det var väldigt roligt. Och Eva o Lasse var där. Även min kusin Jocke dök upp! Så nu kan vi fokusera på det som är det viktigaste just nu.

Solna kyrka

Kusin Klas och Bittans vänner

Mamma o kusin Eva

Mammas kusin Leif o Magnus

CM

Kusin Joakim och Bittans vänner

Fler vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar