Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.








































tisdag 25 juni 2013

Bolzano!

Dagen började med 9 grader och regn i Salzburg, tur att vi redan sett det vi ville se, man blev inte sugen på några längre promenader. Sagt och gjort så sätter vi oss i bilen och beger oss till Kitzbuhel. Tyvärr lika tråkigt väder där, fast inte riktigt lika mycket regn :)


Vi tog en gulaschsoppa och en liten öl till lunch ,passade utmärkt med tanke på vädret. Sen åkte vi vidare till Bolzano. 

Vädret bestämde sig för att bli bättre och betydligt varmare, jippie!
När vi kom fram till hotellet var det 26 grader och sol, underbart. 
Vi har strosat runt i staden och tagit oss en liten munsbit, lufttorkad skinka med pepparrotsröra. 

På tillbakavägen köpte vi en flaska Lambrusco som vi avsmakat på vår balkong, hur ofta får man hotellrum med balkong och den här utsikten??

Den fina parken vid hotellet

Lambrusco!

Nu skall vi snart ut på stan för att hitta någonstans att äta middag, kan inte bli svårt finns hur många restauranger som helst!

Den här staden kan vi verkligen rekommendera till alla som vill ha det bästa av två världar, ordning och reda från Österrike/Tyskland och god mat och dryck från Italien!!

Underbar middag på jättetrevlig restaurang avslutas på hotellets terass. En lite surrealistisk känsla av kolonialtiden infinner sig. Fantastiskt att kunna sitta mitt i stan och blicka ut över en gömd trädgård/park som är alldeles stilla och upplyst! Om ni skall bo i norra Italien skall ni bo här! Vi kan verkligen rekommendera Park Hotell Laurin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar