Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
fredag 28 juni 2013

Cannes!

Nu har vi kommit fram till Cannes. Efter en hel del debackel ang parkering och när vi skulle få vårt rum så löste sig allt och vi kunde installera oss i vårt fina rum!

Vid halv åtta åkte vi till flygplatsen och hämtade Magnus, Mathias och Daniel. När vi stod där och väntade på att de skulle komma ut så kommer Claes in i ankomsthallen! Han skulle hämta en kompis till Lena och hennes dotter. Vad är oddsen på det?

När vi kom tillbaka till hotellet fick killarna bara slänga in väskorna på rummet så gick vi ut för att äta. Till all lycka hade köket på Café Comerse inte stängt pch vi kunde få varsin Reine ( väldigt god pizza) utom Daniel som tog en Calzone utan ägg! ( vad har ägget i pizzan att göra?)
De "små" killarna.
Om man inte är van bloggare börjar man äta innan man kommer på att man skall ta kort ;)

Idag har det blivit bad i havet, strandtennis och lunch på Boccaqroqe!
Dom kände igen oss när jag och CM kom i går, och frågade var våra pojkar var!! Idag var ordningen återställd, fem hamburgare beställdes!

Stilstudie Magnus.

Stilstudie CM.

Efter bad och innan mat intas chips, korv och dagen till ära rosé!
Alla killar utom Daniel!

Nu ikväll blir det ett besök på Havanna, eller Africane som det hette förut.

Vädret har varit bra för oss, inte full sol hela tiden och lite mulet en stund på eftermiddagen. Hoppas vi klarat oss från solbränna första dagen!
Mathias och Daniel är nog pigga nu, sov en ordentlig lur på eftermiddagen ;)

2 kommentarer:

  1. Björn undrar om inte CM köpt nya byxor i år heller :-),

    SvaraRadera