Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
måndag 30 december 2013

Härliga mellandagar!

Hur skönt är det inte att vara ledig?!
Vi sover länge, äter frukost länge och sitter sen och läser tidning, löser korsord och lägger pussel. Hur mysigt som helst!

CM började med att lägga ett pussel han fick förra året, helt ouppackat. När vi nu har lagt det klart så saknas det en kantbit men vi har två av en annan bit ;) Vi var lite oroliga att det skulle vara fler än kantbiten som saknades men det var det ju som tur var inte. 


Nu är det snart dags att göra sig iordning för att gå och gratta Jan Lithman på hans 50-års dag!
Vi har kommit på den optimala presenten, tycker vi i alla fall ;) Återkommer med lite bilder senare. 

Jag har påbörjat förberedelserna inför årets sista middag. 
Vi blir antagligen bara tre till middagen, vi själva och så Ann Lundin, om inte Maria Thörn tittar förbi förstås ;) Hoppas lite på det för det är trevligt att vara många på nyår.
Förrätt har vi inte riktigt bestämt än, kanske det blir något med gravlax. Till huvudrätt blir det tournedos med någon god sås, får väl se vad CM hittar på och till dessert blir det en moussebakelse med hallonmousse, chokladmousse och mandelbotten. Ska försöka komma ihåg att fota maten innan vi hinner äta upp den ;)

1 kommentar:

  1. Vilka VI sover länge hi hi. Ja ha det blev kalas.... /G

    SvaraRadera