Välkommen

Välkommen till min blogg! Hoppas att du skall trivas och vilja komma tillbaka många gånger!

Här kommer det att finnas recept både på LCHF-mat och "vanlig" mat, bilder och historier från min familj och en hel del sömnadsprojekt.
söndag 29 september 2013

Söndag!

Idag har vi faktiskt hunnit med en hel del också, trots handboll mitt på eftermiddagen. Vi har stängt av pumpen till poolen och håller som bäst på att tömma den, alla delar är isärplockade så nu kan kylan få komma ( fast den får gärna vänta lite till ) 
Alla blommor och växter har blivit ansade och fått en vettig placering inne på altanen, det gäller ju att kunna ta sig fram där ute trots alla växter ;)
Kunde inte låta bli att spara några av hängpelargonerna från framsidan. Tog med en gammal blomlåda på ben från stugan som jag satt dom i, blev riktigt bra!
Pelargonerna från framsidan fick tillfälligt sitta i det stora vita fatet och står nu matbordet på altanen, fint med lite blomning så här i september/oktober. 

En härlig match fick vi i Forshaga! Timmy Gröndahl gjorde ett smått fantastiskt mål som satte ribban för vad det här laget kan prestera den här säsongen! ;) Det var väldigt kul att se alla spelarna, en hel del var ju nya för oss före detta Helltoniter ;)
Heja Forshaga! Det är vad vi får öva på att ropa :) Kommer att bli en rolig säsong tror jag. ;)

Kunde inte slänga dessa! Får njuta lite till ;)

 Nu är dom skyddade från frosten!

En blomlåda från stugan, blev fint med några överlevare från balkongen på framsidan.

Vilket gäng!

Full fart i fösta halvlek!

Ledning inför andra halvlek, men hopas det blir lite bättre spel ;)

Nu jävlar! Killarna tände till i andra!

En härlig vinst!1 kommentar: